Kerékpár reklámKérje testreszabott ajánlatunkat »

A kerékpáros reklám gyorsan és rugalmasan bevethető, igen látványos médiaeszköz. Kreatív és fiatalos megjelenésével lehetőséget ad kitűnni a hagyományos hirdetési lehetőségek közül. Kiemelt figyelmet biztosít a reklám számára, amelyet más hirdetési eszközökkel lehetetlen elérni az adott helyszínen, pl. sétáló utcák, tág terek.

A mozgó kerékpár újdonsága miatt közvetlen kapcsolat alakítható ki a célcsoporttal, az emberek szívesebben fogadják el a szórólapokat a kerékpár vezetőjétől. Hangosítás és megvilágítási lehetőséggel is rendelkezik.

  • A kerékpáros reklám kampányok rugalmasan, tetszőleges időpontban indíthatóak és egy-egy meghatározott időszakra is bérelhetőek (pl. minden hétvégére).
  • Javasolt hirdetési idő egy forgalmasabb helyszínen: 8-10 óra/nap, amely kb. 4-500 szórólap kiosztására ad lehetőséget.
  • A kerékpár felépítménye kétoldalas euro szabványos citylight felületből áll (2 db 118 x 175 cm). A kreatívokat tartós pvc-re nyomtatjuk, ezért másik időpontban ismét felhasználhatók.
  • Javasolt kampány célzás: termékek és szolgáltatások bevezetése, rendezvények, fesztiválok meghirdetése, közeli üzletek és akciók hirdetése.

 

 

 

 

 

Hívjon minket!
Írjon nekünk!